שף אדר קפלן-מור מסבירה הכול על בישול עם אלכוהול. צמצום, ניקוי, שלהוב וקישוט - כל מה שרציתם לדעת על בישול עם אלכוהול ולא העזתם לשאול
ט''ו בשבט עושה לשפית אדר קפלן מור חשק להתרפק על ארוחת הבוקר הישראלית ולהפליא במתכוני ירקות
מה מסחרר את החושים יותר מהשידוך בין שוקולד ואלכוהול? השפית אדר קפלן-מור בטור על השילוב שהפך לקלאסיקה, בתוספת מתכון למשקה שוקולד חם בסגנון מקסיקני, המתאים במיוחד לערבי סתיו קרירים
תה בראגו הבשר?! ממש כך, וגם בתוך ממרח הגבינות החריפות. השפית אדר קפלן-מור מפריכה כמה מיתוסים על תה, מגלה שגם בכל מה שקשור לתה גברים ונשים מתחלקים בהעדפותיהם ומצרפת מתכונים מפתיעים
חם ודביק בחוץ במשך היום, אבל בערב, על המרפסת, עם ליקר צונן ביד, העולם נראה אחרת. אדר קפלן-מור מ''אשת פוטיפור'' מסבירה איך תכינו את הלימונצ'לו שיקרר לכם את הקיץ
רגע לפני החמסינים הכבדים ממליצה אדר קפלן-מור לשבת במרפסת עם פרוסת עוגה קרה וכוס לימונדה. שני מתכונים לעוגות גבינה קרות והגיג קיצי
השפית אדר קפלן-מור מסבירה אחת ולתמיד מה זה פיוז'ן, למי הוא טוב, מאיפה הוא מגיע ולאן הוא הולך. ויש גם מתכונים
אפשר להדליק תנור כדי להתחמם, אפשר להתכסות בפוך עד הצוואר, אבל השפית אדר קפלן-מור שמאמינה בפתרון בעיות דרך הפה, מציעה לשכלל את רפרטואר המשקאות החמים. טור אישי קצר שבסופו שני מתכונים למשקאות חורפיים שאפשר להכין בקלות בבית
השפית אדר קפלן מור לקחה את הילדים לחברים ואפתה עם כולם חלות מתוקות בצורות. בילוי משפחתי מומלץ שלא הוציא אף אחד מדעתו
החגים מגיעים אלינו בתקופה סתווית למדי. לא תמיד אנחנו מוכנים אליהם פיסית ובעיקר, לא תמיד יודעים מה לבשל כדי להפוך אותם לחגיגיים כראוי: אוכל שלא יכביד על הבטן, לא ייאלץ אותנו לעמוד שעות במטבח, ועם זאת יהיה מיוחד ובלתי נשכח. לשפית אדר קפלן-מור יש כמה רעיונות יצירתיים.
מאז שהמציאו את המזגן, אין סיבה לחכות לסתיו כדי להכין בצק עלים, אחד הבצקים העדינים והממכרים שיש. אם גם אתם מאלו שנבהלים רק מהמחשבה להכין בצק עלים לבד, לאדר קפלן-מור יש מתכון מנצח ורשימה ארוכה של טיפים מקצועיים.